Dit zeggen onze soldaten

Één voor één hebben onze soldaten de actie ondernomen en de Hercules in hunzelf ontwaakt. Dit hebben zij te zeggen over ons

​Kristian – soldaat sinds 2017

Om eerlijk te zijn koos ik voor Hercules Workouts vanwege de lage prijzen aangezien je tegenwoordig al snel ruim boven de 200 euro uitkomt voor een online coaching service en ik weinig budget had. Achteraf vind ik dat Hercules Workouts hier wel wat meer mag voor vragen dan de huidige prijzen. Dit meen ik oprecht aangezien de programma’s zeer overzichtelijk en duidelijk zijn, en ik hoorde dat er binnenkort ook zelfs 2 Hercules Workouts fitness apps aankomen! De extra informatie verkregen in de e-books en artikelen waren zeer nuttig en het contact met de coach verliep prima ondanks dat ik weinig vragen had! Ik hou het verder kort, Hercules Workouts is echt een aanrader!

​​​Owen – soldaat sinds 2018

Ik weet dat ik nog niet zo gespierd ben als ik wilde zijn maar dat is mijn doelstelling voor het volgende termijn. Nu ik weet wat ik aan mijn routine moet veranderen geeft mij dat extra veel motivatie om fit te blijven! Alles dankzij Hercules Workouts! Zeer tevreden met de resultaten tot nu toe!

​​Isabel – soldaat sinds 2018

Gelukkig kwam ik Hercules Workouts net op het juiste moment tegen! Dit jaar wilde ik namelijk eindelijk serieus met mijn fitness aan de slag vanwege mijn goede voornemens die ik elk jaar weer niet waar maakte. Ik was aan het twijfelen of ik een personal trainer in de sportschool om advies moest vragen of dat ik alles zelf moest gaan uitzoeken. Gelukkig kwam ik in de periode op instagram/website van Hercules Workouts en besloot mij te gaan inschrijven, de beste keuze die ik kon maken! Naast het feit dat ik enorm veel geld heb bespaard, ben ik vooral blij met het feit dat ik echt super veel tijd heb bespaart. Dit omdat ik nu gelijk effectief resultaat kon opbouwen en de juiste dingen leerde! Ik ben echt super blij met mijn resultaten en ben trots dat ik op jullie website mag komen! Trotse soldaat!

​Gianni – soldaat sinds 2017

Hey mede soldaten. 
Ik ben Gianni en ook een soldaat van Hercules. Ik begon rond de 83kg in 2015 en ben door MMA in 6 maanden 33kg kwijtgeraakt, waardoor ik in een negatieve spiraal terecht kwam. Door de hulp en het duidelijke programma van Hercules Workouts heb ik ervoor kunnen zorgen om weer meer zelfvertrouwen te krijgen in mezelf en daarnaast ook wat spieren. Ik weeg nu 72kg en ben zeer trots met mijn resultaten.

​​Elouan – soldaat sinds 2017

Uit eerder mailcontact begreep ik dat ik slechts de 9e soldaat was die zich bij het leger toevoegde ruim 2 jaar geleden. Na al die tijd kan ik zeggen dat Hercules Workouts echt mijn leven heeft veranderd, zowel fysiek maar vooral ook mentaal! Ik ben in 1 jaar tijd een compleet ander mens geworden. Ik voel me fitter, gelukkiger en vooral zelfverzekerder. Ik ben zelfs van plan om mij in te schrijven voor mijn 1e bodybuilding wedstrijd! Wat ik het meeste waardeerde is vooral dat jullie de tijd namen om op mijn DM’s te reageren!

Ryan – soldaat sinds 2017

Nadat ik mijn transformatie foto’s had opgestuurd vroeg Hercules mij om ook nog een review te schrijven over de service en het proces. Ik weet vrijwel haast zeker dat iedere vorige soldaat en toekomstige soldaat niks te klagen zal hebben over de kwaliteiten van Hercules Workouts. Wat je misschien niet bij elke review zal teruglezen maar wat ik toch echt super handig vond, waren de gratis artikelen met informatie. Ik haalde hier echt super handige tips uit die ik gelijk kon toepassen in de praktijk! Ik ben zeer tevreden!

Sven – soldaat sinds 2017

Ik ben Sven en ben 20 jaar. Voordat ik begon bij Hercules Workouts, dacht ik dat diëten inhield dat je jezelf moest verhongeren, maar dat bleek niet zo te zijn. Dankzij de hulp van Hercules ben ik in 16 weken ruim 17 kilo afgevallen (van 102 naar 85). Zo ben ik van een maatje XXL naar een maat M gegaan. De hulp van Hercules heeft mij zo erg geholpen dat ik na het afvallen niet meer ben teruggevallen in mijn oude ritme/slechte gewoontes!

​Peter – soldaat sinds 2017

Yeah! yeah! yeah! hell f*cking yeah! Dat is het eerste wat bij mij opkwam toen Hercules Workouts mij vroeg om een review te schrijven voor de website. Ik denk oprecht dat Hercules Workouts op dit moment één van de beste online coaching platformen is die er bestaat, echt super goede kwaliteit en goed bereikbaar! Ik hoorde dat er nieuwe apps online komen! Kan niet wachten om hier gebruik van te maken!

Klaar om de volgende soldaat te worden?

Deze soldaten gingen jou voor! Voor en na hun zijn er ook soldaten geweest die de eerste stap hebben durven zetten. Ontwaak de Hercules in jou vandaag nog! Weet je het nog niet zeker? Dan kun je ons nog altijd een bericht sturen.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch
Open chat
Powered by