Over Hercules Workouts

Als je tijd (en zin) hebt kun je naar beneden scrollen om kennis te maken met Hercules en Noëll. De soldaten die strijden voor Hercules Workouts

Hercules

Geboortedatum: 10-03-1997
Nationaliteit: Nederlands

Waddup soldaten! Mijn naam is Simon maar iedereen noemt mij Hercules, waarom dit zo is daar kom ik zo op terug. Ik begon mijn passie voor fitness te ontwikkelen toen ik circa 15 jaar oud was en er 3 oudere jongens uit mijn klas veel met fitness bezig waren. Ze waren gespierd, zelfverzekerd en trokken de aandacht van de meisjes natuurlijk haha.

In die tijd was ik vooral druk met voetbal wat ik tevens op professioneel niveau heb gedaan. Maar ik raakte door deze jongens uit mijn klas extreem nieuwsgierig naar het fitnessen. Echter was ik erg verlegen en durfde ik niks te vragen aan deze jongens. Ook was mijn zelfvertrouwen nog niet sterk genoeg om mij in te schrijven bij een sportschool. Nee ik kocht samen met mijn broer wat krachttrainingsapparatuur dat ik thuis kon gaan gebruiken op de kamer van mijn zus, die op dat moment niet meer thuis woonde.

In deze periode van circa 8 maanden bouwde ik al redelijk wat spiermassa op en mijn zelfvertrouwen begon te groeien, daarnaast leerde ik van alles over fitness via boeken en YouTube video’s, een obsessie was geboren. Ik schreef mij daarna ook in bij een lokale sportschool en vanaf dat moment groeide ik nog harder!

Ik zat nog op school in die tijd en in de vakantie had ik een zomerbaantje als een orderpicker in een magazijn. Een collega uit die tijd gaf mij de bijnaam “Hercules” vanwege mijn postuur en uitstraling. In de pauze maakte hij een tekening voor mij genaamd Hercules, waarop ik stond afgebeeld als Hercules. Vanaf dat moment was mijn nieuwe naam geboren en tevens inspiratiebron voor mijn bedrijf, Hercules Workouts!

In de jaren hierna heb ik bij een sportschool gewerkt, een fitnessinstructeur cursus gevolgd en mij nog verder verdiept in het fitnessen. Tijdens mijn vervolgopleiding ontmoette ik Noëll, met wie ik nu samen voor mijn bedrijf Hercules Workouts werk. Met onze passies en kennis samen gebundeld vormen wij een sterk leidersduo dat de leiding kan geven over ons leger!

#herculesarmy

Noëll

Geboortedatum: 31-10-1994
Nationaliteit: Nederlands

Mijn naam is Noëll, circa 6 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met het fitnessen. Ik heb een aantal maanden van mijn leven in Florida gewoond waar ik de passie voor fitness oppakte en er erg serieus mee bezig was. Ik maakte in deze periode ook aardig wat spiermassa aan waardoor ik het fitnessen nog leuker begon te vinden!

Echter had ik nog geen toekomstplannen gemaakt voor als ik weer terug naar Nederland zou gaan. Toevallig stuurde een vriend van mij in Nederland op dat moment een vacature door van een nieuwe sportschool bij mij in de buurt, ik zag dit gelijk als mijn kans om te gaan solliciteren!
Nog geen week later was ik al aangenomen en volop aan het werk als fitness instructeur, in die periode heb ik tevens mijn bootcamp en funXtion opleiding afgerond. Ik heb bij deze sportschool circa 2 jaar lang gewerkt en veel geleerd van andere mensen en zelf natuurlijk veel ervaring opgedaan!

Hierna vond ik het tijd voor een vervolgopleiding en ik schreef mij in voor de CALO op het Windesheim in Zwolle. Hier ontmoette ik Hercules en hadden wij gelijk al een connectie vanwege onze interesses en passie voor het fitnessen. Ik was toen wel wat sterker en breder dan Hercules maar dat wilde hij niet toegeven haha. Net zoals Hercules stopte ook ik vroegtijdig met de opleiding maar ons contact samen bleef nog wel bestaan. Wij spraken nog regelmatig af nadat wij niet meer bij elkaar op school zaten om te gaan sporten en te praten over fitness.

Ik ben later de opleiding tot voedingsdeskundige gaan doen en heb deze met succes afgerond! Het belangrijkste wat ik mijn klanten in 1 zin kan meegeven is: Balance is the key!
Toen Hercules mij vroeg om te komen werken voor Hercules Workouts twijfelde ik geen moment! Het is altijd mijn passie geweest om mensen te helpen en te inspireren op het gebied van fitness en lifestyle! Het belangrijkste vind ik dat wij er samen voor zorgen dat mensen hun tijd niet verspillen en effectief naar hun doelstellingen toe werken!

#herculesarmy

Klaar om de volgende soldaat te worden?

Er zijn veel soldaten die jou voor zijn geweest en hun doelen hebben behaald. Ontwaak de Hercules in jou vandaag nog! Weet je het nog niet zeker? Dan kun je ons nog altijd een bericht sturen.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch
Open chat
Powered by