Online Coaching

Onze Online Coaching pakketten worden zorgvuldig op maat gemaakt om de best mogelijke resultaat te bieden. Ben jij klaar om de Hercules in jou te laten ontwaken?

Wat kun je van ons verwachten?

Je kunt van ons verwachten dat wij er alles aan zullen doen om jou te helpen met jouw doelen te behalen!
De online coaching die wij bieden bevat velen extra’s en zekerheden:

Opzegbaar

Loopt je online coaching bij ons af? Dan kun je zonder problemen stoppen. Wij werken niet met automatische verlengingen zonder contact te hebben gehad.

Op maat

Op maat is waar jij vooruit mee gaat. Veel andere maken standaard schema’s en verkopen deze dan door. Bij ons weet je dat alles precies op jouw behoefte is afgestemd.

100% veilig

Veiligheid staat voorop, daarom zijn jouw gegevens altijd bij ons veilig. We hebben er alles aan gedaan om onze systemen en gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.

Coachcontact

Het is belangrijk dat je tijdens jouw transformatie vragen kan stellen. Wij staan voor jou klaar om je te helpen bij moeilijkheden. Een voor allen, allen voor een.

Hercules App

Voor veel van onze soldaten maakt onze coachings app een groot verschil. Je kunt hier zien hoe je bepaalde oefeningen moet uitvoeren en nog veel meer handigheidjes!

Doelgericht

Wij stellen jouw schema samen doelgericht op 4 manieren: Bulken, cutten, vet verliezen en kracht. Wij luisteren waar voor jij wilt gaan zodat we er samen voor gaan.

De Hercules App

Je bent bezig op weg naar een hoger niveau, meer kracht en meer resultaat. Toch heb je het gevoel dat je een stukje zekerheid mist. Op een gegeven moment kan je denken: draagt mijn trainingsschema nog wel bij aan mijn doelen? Doe ik niet te veel van hetzelfde? En blijf ik niet hangen op hetzelfde gewicht? Kans is groot van wel… Maar wij hebben de oplossing: De Hercules Workouts Coaching app. Deze krijg je er gratis bij waneer je online coaching bij ons aanschaft.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Klik dan hier om naar de veel gestelde vragen te gaan

Hoe weten jullie wat het juiste programma voor mij is?

Voordat wij aan een programma werken hebben wij een ingevulde vragenlijst ontvangen of een intakegesprek met de klant gehad. Hierdoor kunnen wij elk programma volledig op maat maken naar de behoeftes en voorkeuren van de klant.

Wat is jullie Expertise en ervaring op het gebied van online coaching?

Hercules Workouts is een expert in 4 belangrijke transformatiedoelen: cutten, bulken, gewicht verliezen en kracht opbouwen. Ons team kent vele jaren ervaring, diploma’s en een doorlopend proces van kennis-injectie door het bestuderen gerelateerde boeken over deze onderwerpen.

Kan ik een sportspecifiek plan krijgen?

Hercules Workouts is een expert in 4 belangrijke transformatiedoelen: cutten, bulken, gewicht verliezen en kracht opbouwen. Hoewel we geen sport specifieke plannen geven, sluiten wij niet uit dat onze plannen een (gunstig) effect hebben op sport specifieke prestaties en kunnen we tevens ons onderzoek doen naar elk specifiek sportthema om je te helpen! We hebben bijvoorbeeld in de afgelopen 2 jaar veel kickboksers geholpen!

Wat gebeurt er nadat ik betaal?


Nadat jij je aangemeld hebt en jouw pakket hebt betaald, ontvangt je een e-mail met het verzoek om het intake-formulier in te vullen of een intakegesprek met jouw coach te plannen! Deze informatie moet zo nauwkeurig mogelijk worden verstrekt. Nadat je deze stappen hebt uitgevoerd, zullen wij jouw online coaching programma voorbereiden en binnen 7 werkdagen naar jou verzenden. Je kunt elk moment contact opnemen met ons via WhatsApp als iets je niet duidelijk is.

Hoe verloopt het proces en hoe kan ik in contact blijven met jullie/mijn coach?

Jouw gekozen pakket is gekoppeld aan een email adres en tevens krijgt je het WhatsApp nummer van jouw coach! Hierdoor zullen wij in contact blijven tijdens jouw proces. Hierbij zullen wij jouw resultaten in de gaten houden, evalueren, unieke tips geven en kunt jij met al jouw vragen en opmerkingen bij ons terecht.

Zijn deze coaching programma's ook voor beginnende sporters?

Ja, onze coaching programma’s zijn voor zowel beginners als voor de meer gevorderde sporters. Hiermee zullen wij rekening houden bij het opbouwen van uw persoonlijke trainingsprogramma. Tevens beschikt uw trainingsprogramma over uitleg van en instructies over de uitvoering van de oefeningen.

Klaar om de volgende soldaat te worden?

Er zijn veel soldaten die jou voor zijn geweest en hun doelen hebben behaald. Ontwaak de Hercules in jou vandaag nog! Weet je het nog niet zeker? Dan kun je ons nog altijd een bericht sturen.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch
Open chat
Powered by