Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je een opsomming van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

1. Hoe weten jullie wat het juiste programma voor mij is?

Voordat wij aan een programma werken hebben wij een ingevulde vragenlijst ontvangen of een intake gesprek met de klant gehad. Hierdoor kunnen wij elk programma volledig op maat maken naar de behoeftes en voorkeuren van de klant.

2. Wat is jullie expertise en ervaring op het gebied van online coaching?

Hercules Workouts is een expert in 4 belangrijke transformatiedoelen: cutten, bulken, gewicht verliezen en kracht opbouwen. Ons team kent vele jaren ervaring, diploma’s en een doorlopend proces van kennis-injectie door het bestuderen gerelateerde boeken over deze onderwerpen.

3. Kan ik een sportspecifiek plan krijgen?

Hercules Workouts is een expert in 4 belangrijke transformatiedoelen: cutten, bulken, gewicht verliezen en kracht opbouwen. Hoewel we geen sport specifieke plannen geven, sluiten wij niet uit dat onze plannen een (gunstig) effect hebben op sport specifieke prestaties en kunnen we tevens ons onderzoek doen naar elk specifiek sportthema om je te helpen! We hebben bijvoorbeeld in de afgelopen 2 jaar veel kickboksers geholpen!

4. Wat gebeurt er nadat ik betaal?

Nadat jij je aangemeld hebt en jouw pakket hebt betaald, ontvangt je een e-mail met het verzoek om het intake-formulier in te vullen of een intakegesprek met jouw coach te plannen! Deze informatie moet zo nauwkeurig mogelijk worden verstrekt. Nadat je deze stappen hebt uitgevoerd, zullen wij jouw online coaching programma voorbereiden en binnen 7 werkdagen naar jou verzenden. Je kunt elk moment contact opnemen met ons via WhatsApp als iets je niet duidelijk is.

5. Hoe verloopt het proces en hoe kan ik in contact blijven met jullie/mijn coach?

Jouw gekozen pakket is gekoppeld aan een email adres en tevens krijgt je het WhatsApp nummer van jouw coach! Hierdoor zullen wij in contact blijven tijdens jouw proces. Hierbij zullen wij jouw resultaten in de gaten houden, evalueren, unieke tips geven en kunt jij met al jouw vragen en opmerkingen bij ons terecht.

6. Zijn deze coaching programma's ook voor beginnende sporters?

Ja, onze coaching programma’s zijn voor zowel beginners als voor de meer gevorderde sporters. Hiermee zullen wij rekening houden bij het opbouwen van uw persoonlijke trainingsprogramma. Tevens beschikt uw trainingsprogramma over uitleg van en instructies over de uitvoering van de oefeningen.

7. Zijn deze coaching programma's alleen voor mannen?

Nee, wij staan ook volledig open voor het coachen van de vrouwelijke sporters. De vrouwen die zich bijvoorbeeld willen focussen op het fenomeen #bootybuilding zijn bij ons aan het goede adres!

8. Welke betaalopties heb ik en hoe werkt de betaling?

Wij bieden vele betaalmethodes aan waaronder PayPal en iDEAL en tevens kun je gebruik maken van een rechtstreekse bankoverschrijving. Om te betalen klikt u op het product dat je wilt bestellen. Volg vervolgens de instructies op het scherm om bij de kassa terrecht te komen. Zodra de betaling is voltooid ontvangt je van ons een vragenlijst die gekoppeld is aan jouw bestelling. Stuur deze ingevulde vragenlijst naar het bijhorende emailadres om vervolgens jouw product tussen 1-5 werkdagen te ontvangen.

9. Is een sportschool abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van deze online coaching?

Wij raden het aan om een sportschool abonnement af te sluiten als je spiermassa op wilt bouwen. Echter bestaan er uitzonderingen voor als je bijvoorbeeld in het bezit bent van voldoende trainingsuitrusting thuis, op jouw sportvereniging of ergens anders. Als jouw doelstelling niet het opbouwen van spiermassa is maar het verlagen van jouw vetpercentage of lichaamsgewicht dan zullen onze maatltijdprogramma’s voldoen aan jouw wensen.

10. Kan mijn training/maaltijd programma worden gepersonaliseerd naar mijn eigen voorkeuren en afkeuren?

Jazeker, je kunt al jouw voorkeuren en opmerkingen kwijt in de vragenlijst of intake gesprek die je van ons zult ontvangen, wij zullen hier uiteraard rekening mee houden. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een strikt eetschema of een wat flexibelere methode waarbij wij gedurende het proces kleine aanpassingen geven!

11. Ik kan niet zoveel geld uitgeven aan eten of tijd aan het voorbereiden van maaltijden. Zal een gepersonaliseerde maaltijdprogramma nog steeds werken voor mij?

Jazeker, wij hebben een scala van mogelijkheden om alsnog het beste maaltijdprogramma voor jou klaar te maken waarbij wij volledig rekening houden met deze punten.

12. Maakt het uit in welk land ik woon?

Nee integendeel, wij willen en zijn beschikbaar voor mensen wereldwijd. Al onze programma’s, E-books en apps zijn namelijk ook Engelstalig beschikbaar!

13. Wat kan ik allemaal vinden in de Hercules Workouts app?

De Hercules Workouts app is de complete app als het gaat om voeding en training.
Je kan er alles in bijhouden van voeding tot training en je krijgt toegang tot de Hercules Workouts community.

14. Waar kan ik de Hercules Workouts app downloaden?

De app kan je direct downloaden nadat de betaling is voltooid in de Playstore en Applestore.

15. Kan ik mijn voeding bijhouden/scannen met de app?

In de app kan je gemakkelijk alles bijhouden. Je kan zelf producten toevoegen via de uitgebreide database of de barcode scanner gebruiken om al jouw producten makkelijk te scannen.

16. Voor welke leeftijd is de coaching geschikt?

De coaching is geschikt voor alle leeftijden. Wij coachen momenteel soldaten tussen de 15 en 54 jaar.

17. Moet ik elke dag hetzelfde voedsel eten?

Absoluut niet! De maaltijdplannen komen allemaal neer op dezelfde macronutriënten / calorieën, dus je kunt beslissen wat je wilt eten. Als je daar de voorkeur aan geeft, kunt je elke dag hetzelfde eten, maar dat hoeft niet. Daarnaast ontvangt je ook een E-book over voeding met alle informatie over jouw energiesystemen en jouw inname van macronutriënten uitlegt.

18. Mijn vraag staat er niet tussen, wat moet ik nu doen?

Stuur ons je vraag door via: contact, mail of Whatsapp naar +31 6 834 196 94. Wij streven ernaar om binnen 3 dagen jouw te kunnen beantwoorden. Vaak binnen 1 dag al.

Klaar om de volgende soldaat te worden?

Er zijn veel soldaten die jou voor zijn geweest en hun doelen hebben behaald. Ontwaak de Hercules in jou vandaag nog! Weet je het nog niet zeker? Dan kun je ons nog altijd een bericht sturen.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch
Open chat
Powered by